COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

14.06.2017

Ford og Deutsche Post: Blir størst på mellomstore elektriske varebiler i Europa

Ford Tyskland og Deutsche Posts datterselskap Streetscooter skal samarbeide om å produsere elektriske varebiler og blir den største produsenten av denne type kjøretøy i Europa.

Produksjonsstarten er allerede neste måned, og i løpet av 2018 skal 2500 varebiler være på veien for Deutsche Post DHL-gruppen. Det betyr at partnerskapet blir den største produsenten av elektriske mellomstore nyttekjøretøy i Europa.

Bruker 2T-Ford Transit

Deutsche Posts datterselskap, StreetScooter, produserer allerede mindre elektriske varebiler. Nå jobbes det med et større kjøretøy med utgangspunkt i chassiset til en 2T Ford Transit. Den blir utrustet med en elektrisk drivlinje og et karosseri basert på spesifikasjoner fra Deutsche Post DHL-gruppen.

Både Ford og Deutsche Post DHL-gruppen ønsker en fremtid med reduserte utslipp og innovative transportløsninger. Partnerskapet er viktig for å nå disse målene.

Viktig for elektrifiseringen i Tyskland

- Dette er en ny og viktig milepæl for ytterligere å forsterke elektrifiseringen av transport i Tyskland. Det viser også at Deutsche Post er ledende på feltet, og har en positiv innvirkning på miljøet i bykjernen og folks livskvalitet. Vi fortsetter å jobbe mot en helt CO2-fri logistikk, sier styremedlem i Deutsche Post AG, Jürgen Gerdes.

Gjør om hele forretningsdriften for å møte fremtidige utfordringer

- E-mobilitet og innovative trafikkløsninger for de tettbbygde strøkene er hovedfokusområder når vi gjør om hele forretningsdriften for å møte fremtidige utfordringer. Ford er det ledende nyttekjøretøymerket i Europa og dette er et perfekt partnerskap for oss. Sammen med StreetScooter og Deutsche Post DHL-gruppen har vi en enorm kompetanse og et globalt nettverk, sier toppsjefen i Ford Europa, Steve Armstrong.Nyheter