2016 Mazda 2 1,5 90hk Vision Plusspakke

Kr 149 900

Inkl. omregistrering

2016
Manuell
Bensin
44200Km
1496
5

Detaljer

Mazda 2 1,5 90hk Vision Plusspakke

Kr 149 900

Inkl. omregistrering

Her har vi fått inn et prakteksemplar av en Mazda 2 som bruktbil. Lav kmstand, denne må bare ses å prøves.

I konkurransen mellom de ulike merkenes tilbud i de enkelte bilklassene, er det ikke alltid så godt å si hvorfor en modell selger mer enn en annen. Forrige Mazda2 var en glimrende liten bilen, Mazda har nå har gitt den nye modellen sin suksessrike Skyactiv- og Kodooverhaling, ligger imidlertid mer til rette for suksess. Skyactiv-filosofien går som kjent på lav vekt i kombinasjon med effektive motorer, mens Kodo er Mazdas inneværende designspråk. Griper vi tak i designet, markerer helt klart 2 seg som en del av Kodo. Fronten er som hos de andre søsknene i Mazda-familien; skarp, moderne og distingvert i uttrykket. Videre kjenner vi igjen det relativt lange panseret. Forpartiet tåler fint å bli sett fra alle vinkler og ser knallbra ut både i detaljer og som helhet. Det er viktig å skille seg ut i småbilklassen for tiden, og det klarer 2 kjempefint. Designet innvendig er enestående for småbilklassen. Spesielt for oss som liker å kjøre bil. Enkel stilfullhet er kombinert med særegne detaljer. Overflatene har annerledes design. Sammen med luftutslippene og instrument-poden med stor turteller i midten, føles dette virkelig annerledes, sportslig og moderne. Ergonomisk er førermiljøet en fulltreffer. Du mangler riktignok konvensjonelt speedometer, men hastigheten leses enkelt av digitalt i turtelleren. Infotainmentsystemet med 7-tommers touchskjerm og HMI-commander mellom forsetene er like fin i 2 som i andre Mazda-biler. Dette er trafikksikkert og enkelt å bruke. Også detaljene settes pris på, som foreksempelvis det lille volumhjulet mellom setene, som kan brukes flittig som alternativ til rattknappene.

Setene er komfortable og har uvanlig mye sidestøtte for å være montert i en småbil. Justeringsmulighetene for seter og ratt er også svært gode sammenliknet med mange av alternativene i klassen og man finner en tilnærmet perfekt sittestilling. I tillegg til lav vekt og hjuloppheng som er kalibrert mot sportslig kjøring, jobber Mazda på en helt spesiell måte for å ende opp med sin etterhvert beryktede kjørefølelse. Stålprofilene i karosseriets gulv er nemlig plassert på en spesiell måte som linker innfestingspunktene for hjulopphenget til førerstolens fester i gulvet. En viss energi fra hva hjulene holder på med skal dermed kanaliseres direkte til føreren.

Det høres rart ut at dette skal kunne fungere, men det føles helt klart slik i praksis. Du får fin følelse av hva som skjer mellom dekk og asfalt, og derfor blir det en spesielt god kobling mellom deg og bilen. Du føler deg i større grad som en del av kjøringen og da blir også kjøregleden større. Styringen er presis og har ikke bare riktig vekting – den er konsekvent i motstanden hele tiden og ikke bare når du kjører rett frem. Med egenvekt på 975 kg og passe stramt chassis, er Mazda2 (sammen med Fordi Fiesta) småbilklassens kjøremester.

Dette gjøres for øvrig uten at fjæringskomforten lider. Mens storebror Mazda3 noen ganger kan være i stiveste laget, virker 2 til å være litt snillere avfjæret og dempet.

Bilen leveres ellers med 2 sett hjul, motorvarmer og kupevarmer.

Spesifikasjoner

Mazda 2 1,5 90hk Vision Plusspakke

Kr 149 900

Inkl. omregistrering

Merke Mazda
Modell 2
Variant 1,5 90hk Vision Plusspakke
KM-stand 44200 Km
Registrert dato 14/12/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1496
Motorkraft 90 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 105 g/km
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1505 kg
Registreringsnummer ZP46705
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
NB - Warranty Brukt bil
NB - VIN 3MDDJ6H551M149225
Referanse cc6e396e-1482-431b-bdfb-fa09b0f188b2
NB - Payload 455

Tilbehør bil

Mazda 2 1,5 90hk Vision Plusspakke

Kr 149 900

Inkl. omregistrering

Annet
ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran

Brukte biler

Åpningstider

Mandag-Fredag: 0730-1600

Lørdag: StengtTorbjørn Bernhardsen
Daglig leder / selger

Tlf: 950 47 511

Alf Helge Bernhardsen
Selger

Tlf: 905 88 649

Eirik Ballo
Selger

Tlf: 995 56 220

Hovedansvar for gressklipper / snefresere og motorsager

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger