2018 Mazda CX-5 2,5 194hk Optimum AWD aut

VADSØ Skriv ut

2018 Mazda CX-5 2,5 194hk Optimum AWD aut

Kr 459 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2018
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Bensin
  • Km 28 000 Km
  • 2488
  • Dører 5

Detaljer

2018 Mazda CX-5 2,5 194hk Optimum AWD aut

Kr 459 900

Inkl. omregistrering

Her har vii fått inn en skikkelig lekkerbisken av en Mazda CX 5 2,5 Bensiner AWD Automat. Dette tilsier den høyeste utstyrs verson med nydelig skinninteriør i beige farge, må ses å oppleves.

Bilen er stappfull av ekstra utstyr som frontspoiler, sideskjørt og bakskjørt med crom list, terskel lister i crom med lys, Mazda logo/vinge når du åpner døra, crom takrails, 2 led tusen metere, vindavisere, slepkrok og 2 sett hjul.

Denne har i tillegg Webasto Bensinvarmer.

Meget aktuell bil for folk som trenger 4x4 med stor henger vekt, denne drar 2100 kg som jo må anses som meget bra og holder til de flestes behov i forhold til vogn eller stor henger med flere skutere for tur på Ifjordfjellet eller lignende.

Ta turen innom oss å opplev hvordan Mazda CX-5 tilfører nye dimensjoner til kjøregleden. Med et nytt design, både utvendig og innvendig, er vår nyeste kompakte SUV like komfortabel for passasjerene som for føreren. Mazda CX-5 er designet og bygget rundt føreren for en best mulig kjøreopplevelse, og gir alle om bord en sterk følelse av Jinba Ittai, det sterke båndet og følelsen av enhet med bilen. Eksteriørets moderne KODO-design og enestående håndverk kommer tydelig frem i den flotte fargen Soul red mica, mens den romslige og menneskeorienterte kupéen er stille og nøye konstruert for best mulig komfort og glede for både deg og passasjerene. Perfekt for lange, underholdende turer med familie og venner. Med avansert i-ACTIVSENSE-sikkerhetsteknologi kan alle slappe av og nyte kjøreturen. Hos Mazda går design og ingeniørkunst hånd i hånd for å skape kjøreglede og et sterkt bånd mellom bil og fører. Mazda CX-5 er et resultat av KODO-design, og er full av energi og bevegelse med bedre aerodynamikk, ytelse og kjøreegenskaper. SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS gjør at nye Mazda CX-5 fungerer i harmoni med deg, og gjør kjøreopplevelsen enda bedre. Vårt innovative GVectoring Control-system gir mer presis styring og mer presise og sofistikerte kjøreegenskaper. Den menneskeorienterte teknologien justerer motorens dreiemoment for perfekt belastning på hvert hjul. Dette gir fordeler du legger merke til, fordi en SUV har høyere tyngdepunkt enn vanlige biler. Styringen er presis, kjøreegenskapene er forbedret og passasjerene kan nyte en jevnere og mer komfortabel kjøretur. Våre intelligente i-ACTIV AWD-sikkerhetsteknologier er også en del av vårt ønske om å knytte føreren til bilen. 27 sensorer foretar mer enn 200 justeringer per sekund for å hjelpe føreren å gjenkjenne potensielle farer, unngå kollisjoner der det er mulig og redusere omfanget av kollisjoner som ikke kan unngås. Mazdas tilnærming til sikkerhet omfatter ikke bare førsteklasses beskyttelse for deg og passasjerene. Våre avanserte i-ACTIVSENSE-sikkerhetsteknologier skaper i tillegg Jinba Ittai-kjøreglede. Kameraer og sensorer gir trygghet og identifiserer farer tidlig for å redusere risikoen for ulykker, slik at du kan nyte kjøreturen. Nye Mazda CX-5 er utstyrt med nyeste Mazda Radar Cruise Control og aktivt kjøredisplay i farger med trafikkskiltgjenkjenning, som viser fartsgrenser og andre trafikkskilt i frontruten, slik at du har all informasjon du trenger for å være trygg.

Denne bilen er enda utstyrt med sommer/vinterdekk.

Kom innom for en hyggelig bilprat

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Mazda
Modell CX-5
Variant 2,5 194hk Optimum AWD aut
KM-stand 28 000 Km
Registrert dato 17/08/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2488
Motorkraft 194 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 164 g/km
Farge Rød
Spesifikasjoner
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 2143 kg
Registreringsnummer ZP47430
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN JMZKFGWMA00690506
Referanse 8551e140-4173-4bf3-8161-f01240153b7e
Nyttelast 540

Annet

Tilbehør bil
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Pollenfilter
Radio/cd spiller
Regnsensor
Sentrallås
Skinnseter
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - fredag: 08:00 - 16:00

Lørdag: Stengt

Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser