2021 Ford Explorer 3,0 V6 Ecoboost PHEV Platinium

VADSØ Skriv ut

2021 Ford Explorer 3,0 V6 Ecoboost PHEV Platinium

Kr 899 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2021
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Bensin/Elektrisitet
  • Km 18 000 Km
  • 2998
  • Dører 5

Detaljer

2021 Ford Explorer 3,0 V6 Ecoboost PHEV Platinium

Kr 899 900

Inkl. omregistrering

Vi selger vår fantastiske Flotte demo Explorer Vi har utstyrt den med i tillegg all orginalutstyret den har med Vinterdekk, slepekrok og led bar.

NYE FORD EXPLORER ER EN SUV SOM OPPFYLLER DE FLESTE ØNSKER

Bilens tøffe eksteriør er designet for å skape en følelse av kraft.

Det allsidige interiøret har en stilig finish og byr på komfortabel transport for opptil syv personer, og har samtidig generøs oppbevaringsplass. En avansert ladbar hybrid drivlinje kombinert med et intelligent firehjulstrekksystem leverer imponerende kraft og ytelse. Med en rekke ekstra funksjoner og smarte teknologier er Ford Explorer konstruert for at du skal kunne utfordre verden uten å ofre verken komfort eller stil.

Nå kan du bestille Explorer uten å måtte dra noe sted. Velg din modell, handle på nett og hent bilen hos din forhandler (eller få bilen levert rett hjem til deg).

UANSTRENGT FUNKSJONALITET

Nye Ford Explorer er en god blanding av robust kapasitet og avansert hybrid-effektivitet. Det sømløse ladbare hybrid-systemet med en 3,0-liters V6 EcoBoost-bensinmotor hjelper deg å møte verden på en mer effektiv måte. En avansert 10-trinns girkasse med roterende girvelger sørger for at du alltid bruker rett gir til rett tid. Dette er en SUV som er spesiallaget for å gi deg en fantastisk kjøreopplevelse og ekstraordinær kontroll på veien.

KRAFTEN I LADBAR HYBRID

Om det er hjemme eller på veien, det er enkelt å lade din Explorer ladbar hybrid, som fullt ladet gir deg en elektrisk rekkevidde (kombinert WLTP) på opptil 42 km†.

Når du lader bilen hjemme kan du starte hver dag med full elektrisk rekkevidde. Du kan bruke nødladeren som medfølger i normal veggkontakt ca 6 timer, eller for raskere lading anbefaler vi Ford ladeboks (estimert ladetid 3-3.5 timer). Du kan også lade Explorer på offentlige ladestasjoner med en mode 3 ladekabel (ladekabelen medfølger ikke, selges separat hos din Ford forhandler). Få tilgang til over 200,000 ladepunkter I hele Europa via NewMotion ladenettverket og FordPass. Explorer Ladbar Hybrid bruker også regenerative lading for hele tiden å lade batteriet.

LADING HJEMME

Når du lader bilen hjemme kan du starte hver dag med full elektrisk rekkevidde. Du kan bruke nødladeren som medfølger I normal veggkontakt ca 6 timer, eller for raskere lading anbefaler vi Ford ladeboks (estimert ladetid 3-3.5 timer).

SKAPT FOR Å SKILLE SEG UT I nye Ford Explorer omgis du med masse moderne teknologi. Skreddersy bilens ytelse til bykjøring, fjellveier og alt som er imellom med det avanserte terrengstyringssystemet. Eller slapp av på lange turer ved å aktivere den adaptive cruisekontrollen med køassistent. Du kan til og med velge om du vil kjøre på elektrisk kraft, bensin eller en kombinasjon av begge. Alle disse systemene jobber sammen på sømløst vis, og hever opplevelsen hver gang

EN MER KOMFORTABEL REISE

Linjene på dashbordet harmonerer med de flotte skinnsetene og de flotte designdetaljene i kupeen. Ingen detaljer er tilfeldige når interiøret i Explorer ble designet. Sammen med det kraftige B&O lydsistemet, et 12,3” digital instrumentpanel og tilkoblede funksjoner med FordPass appen er Explorer virkelig et bra utgangspunkt for en flott reise.

SMART SIKKERHETSTEKNOLOGI Nye Ford Explorer er utstyrt med masse avansert teknologi som er designet for å holde deg og dine passasjerer trygge. Systemer som Antikollisjonssystem med fotgjengeroppdagelse og veltebeskyttelse bidrar aktivt til å forebygge ulykker. Andre systemer, som bremsing etter kollisjon, kan redusere alvorlighetsgraden dersom en ulykke oppstår.

LAGET FOR EVENTYR

Nye Ford Explorer er både pålitelig og allsidig. Det er plass til at opptil syv personer kan sitte komfortabelt. Med alle setene nedfelt får du tilgang på 2 274 liter med nyttig bagasjeplass, og med et dreiemoment på hele 825 Nm kan du dessuten taue opptil 2 500 kg. Så uansett om du planlegger en helgetur med golfing eller en langtur med familien, vil du aldri ha for lite

Er dette drømmebilen for deg som det er for mange, ta kontakt for en hyggelig bilprat.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Ford
Modell Explorer
Variant 3,0 V6 Ecoboost PHEV Platinium
KM-stand 18 000 Km
Registrert dato 01/11/2021
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2998
Motorkraft 457 HK
Karosseri type SUV
Farge Svart
Dører 5
Spesifikasjoner
Seter 7
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 3160 kg
Registreringsnummer ZP48309
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN WF02K8HY5MNA15355
Referanse 118b7a78-6d06-4249-b948-a53126c3ec09
Nyttelast 619

Annet

Tilbehør bil
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Fabrikkmontert alarm
Glasstak
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Metallic lakk
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet frontrute
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Pollenfilter
Regnsensor
Sentrallås
Skinnseter
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tåkelys foran
Tonede ruter
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - fredag: 08:00 - 16:00

Lørdag: Stengt

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser