Eksklusiv Norges-premiere for Fords nye elbil

05.11.2019

Sammen med inviterte gjester skal nå flere tusen norske interessenter få muligheten til å oppleve Fords nye Mustang-inspirerte, helelektriske SUV på et unikt arrangement i Oslo.

Bare få timer etter at den elektriske bilen får sin verdenspremiere i Los Angeles i USA om kvelden 17. november, skjer den norske avdukingen på Skur 13 i Oslo. Dette er første gangen bilen vises frem i Europa og representanter fra flere land vil delta både i Los Angeles og Oslo.

- Vi gleder oss veldig til å presentere bilen for mange av de rundt 15 000 nordmenn som har registrert sin interesse for nyheten, norske Ford-forhandlere og inviterte gjester. Mer enn 100 år etter at T-Forden revolusjonerte bilindustrien, kommer Ford nok en gang med en nyhet som setter en ny standard i bilmarkedet over hele verden, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Med en rekkevidde på opptil hele 600 km målt etter den nye og langt strengere WLTP-målemetoden, vil den nye elbilen tilby en rekkevidde blant de aller beste i markedet.

Glad for å gi norske kunder en eksklusiv premiere

Hele 15 000 nordmenn har sikret seg fortrinnsrett for å forhåndsbestille bilen når det åpnes for dette i løpet av kort tid.

- Med sin unike kombinasjon av lang rekkevidde, god plass, sportslige kjøreegenskaper, proppfull av ny teknologi og konkurransedyktige priser vil Fords nye elbil bli en «game changer». Den store interessen viser at mange har fått med seg nettopp det, sier Ford Motor Norges administrerende direktør.

Ford Motor Norge har deltatt aktivt i utviklingen av verdensnyheten.

- Vi er veldig glade for at norske kunder er de første som får oppleve denne elbilen på den eksklusive premieren i Oslo, sier Berg.

     


Lanserer kreativt partnerskap med verdenskjent skuespiller

Ford er også svært stolte over å inngå et kreativt samarbeid med skuespilleren Idris Elba i forbindelse med lanseringen av den nye helelektriske Mustang-inspirerte SUV-en. Som tidligere Ford-ansatt med både miljøengasjement og interesse for performance-biler er Ford veldig fornøyd med å ha fått til ett samarbeid med Elba.

- Ikke mange vet det, men jeg jobbet for Ford da jeg var ung. Faren min har også jobbet for Ford. Dette er en naturlig del av meg. Å jobbe med dette prosjektet og sette meg bak rattet på en bil som tar oss alle inn i fremtiden, føles som om ringen er sluttet, men med masse spenning og teknologi, sier den profilerte skuespilleren Idris Elba i en uttalelse.

Kontakt oss


  • Del på sosiale medier
  • Kopier og del URL-Link

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer