Firmabil, yrkesbil og nyttekjøretøy hos Autosalg AS

Autosalg AS – Firmabil

Autosalg tilstreber å kunne tilby våre firmabilkunder ekstra god service.

Vi vet at firmabilen er nødvendig for driften av virksomheten deres.

Våre firmabilselgere vil sørge for at dere får riktig rådgivning og veiledning ved kjøp eller leasing av deres neste firmabil. Ta kontakt med oss idag for å få mer informasjon.

E-post: [email protected]

Telefon: 78 95 29 15

Ford har et stort utvalg modeller bygget for alle typer jobber og har opparbeidet seg et velfortjent rykte når det kommer til kapasitet og kvalitet. Vi kan hjelpe din bedrift med å finne den riktige modellen for dere og kan tilby flere ulike finansieringsmuligheter.

Vi har lang erfaring med å hjelpe bedrifter og deres behov. Nedenfor vil du finne mer informasjon noen av tjenestene vi tilbyr bedriftskunder og du kan ta kontakt med oss når som helst for mer informasjon og et godt tilbud til din bedrift.

Kontakt ossBestill prøvekjøring

Våre Ford nyttekjøretøy

 • Transit Custom
 • Transit Custom

  Transit Custom har alltid vært kjent for sin kvalitet, funksjonalitet og pålitelighet samt det overlegne nivået på design og håndverk. Nå tilbyr den et enda bredere utvalg av smarte funksjoner og teknologier.

  Nå også med forbedret effektivitet takket være et tilgjengelig utvalg av avanserte diesel- og hybridalternativer.

  Les mer om Transit CustomPrisliste


 • Transit Van
 • Transit

  Smartere, mer praktisk, med tilkoblet teknologi. Mer kraftfulle og effektive motorer. Et slående nytt design, og viktigst av alt, forbedret lastekapasitet. Dette er nye Ford Transit.

  Les mer om TransitPrisliste


 • Transit Courier
 • Transit Courier

  Spreke nye Transit Courier er den mest kompakte modellen i Transit-serien, men har de samme velkjente praktiske egenskapene som de større modellene. For eksempel har den lasterom på hele 2,3 kubikkmeter, og rommer dermed mer enn noen annen varebil i sin klasse.

  Den nye versjonen er også full av avansert teknologi. Den har systemer som gir deg kontinuerlig handsfree-tilkobling, overvåking og kontroll av hastigheten, og stemmestyring som gjør at du kan holde fokus på veien. Motorene er også oppgradert, så bilen er mer økonomisk i drift enn noensinne.

  Les mer om transit CourierPrisliste


 • Transit Connect
 • Transit Connect

  Med et lekkert nytt utseende, fullstendig oppdatert interiør og mer avansert teknologi enn noensinne, er det tydelig at Transit Connect har tatt steget opp på et nytt nivå.

  Transits velkjente kvalitet, holdbarhet og funksjonalitet er intakt, med fleksibel seteløsning for forsetepassasjer. Med mulighet for kort og lang akselavstand, som gir anledning for volumer opptil 3,6m³ (VDA) og lastekapasitet fra 520-890 kg. Dette er nå en ekstremt funksjonell varebil i 1-tonnsklassen, utstyrt med nyttig kjøreassistanseteknologi – teknologier som gir føreren kontinuerlig handsfree-tilkobling, overvåker og kontrollerer hastigheten, og ivaretar sikkerheten til fotgjengere.

  Teknologien gir også bedre drivstofføkonomi og lavere utslipp, og dermed lavere driftskostnader.

  Les mer om Transit ConnectPrisliste


 • Transit Chassis Cab
 • Transit Chassis Cab

  Nye Ford Transit Chassis tilbyr det beste innen Transit-fleksibilitet. Bilen kan skreddersys for å passe dine jobb-behov, enten du trenger et flatt lasteplan, tipp, kjølebil eller nesten alt annet. Uansett behov, er dette den tøffeste, mest pålitelige og mest holdbare Transit Chassis noensinne.

  Les mer om Transit Chassis CabPrisliste


 • Transit Minibuss
 • Transit Minibuss

  Nye Ford Transit Minibuss kan transportere opptil 16 passasjerer komfortabelt og med stil. Den nye minibussen er full av nyttige teknologier, som gjør kjøreturen bedre både for sjåfør og for passasjer. For første gang gjør et innebygd FordPass Modem det mulig for deg og passasjerene dine å ha 4G Wi-Fi, samt å få Live Traffic-oppdateringer sendt direkte til navigasjonssystemet.

  Les mer om Transit MinibussPrisliste


 • Galaxy varebil
 • Galaxy varebil

  Med 2,3 kubikkmeter lasterom, hele 2334 liter du får plass til alt du ønsker i varerommet på Galaxy varebil. Nyttelasten er på inntil 840kg og vareromslengden er på hele 1715mm, så med andre ord kan få med deg alt du trenger, pluss litt til. Fordi Galaxy er utviklet som en personbil, men bygget om til en varebil er det en av de mest komfortable varebilene på markedet.

  Les mer om Galaxy varebilPrisliste


 • Ranger Wildtrak
 • Ford Ranger

  Nye Ford Ranger er bygget med et klart formål – få jobben gjort. Europas mestselgende pickup har mer teknologi enn noen gang, og den hjelper deg å arbeide smartere. Avanserte systemer inkludert trafikkskiltgjenkjenning, filskiftevarsler og parkeringssensorer hjelper deg å følge med på hva som skjer rundt deg og gjør deg tryggere på veien. Annen teknologi som bakkestartassistanse, hill descent control og aktiv parkeringshjelp bidrar til å gi deg full kontroll over bilen.

  Les mer om RangerPrisliste


 • Ranger Raptor
 • Ranger Raptor

  Helt nye Ranger Raptor er avlet frem for topp ytelse i terrenget. Dette er en bil som er utviklet fra bunnen av for å være herre over ethvert miljø, og den er noe helt for seg selv.

  Så snart du setter deg i de skreddersydde setene, merker du at dette ikke er noen vanlig pickup. En rekke avanserte teknologier og smarte systemer leverer en suveren kjøreopplevelse, og det kraftige terrengstyrings-systemet er kun et knappetrykk unna

  Les mer om Ranger RaptorPrisliste


 • Explorer varebil
 • Explorer Varebil

  Nå kommer Fords nye store og svært godt utstyrte Ford Explorer ladbar hybrid som varebil. Den 457 HK sterke SUV-en kan kjøre opptil 42 kilometer på ren elektrisitet.

  Nye Ford Explorer ladbar hybrid som varebil tilbys med svært mye utstyr som standard i tillegg til Fords avanserte firehjulstrekksystem. Den Ford Performance-inspirerte Explorer ST-Line får du som varebil fra 805 191 kroner inklusive mva. (650 902 kr. eks. mva.).

  Les mer om Explorer varebil


Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser